Vielsesringe – er du til det traditionelle eller unikke?

personlige vielsesringe

Når du skal vælge symbolet på den uendelige kærlighed til din udkårne på den specielle dag, så er vielsesringen lige præcis det symbol som viser at det skal være jer to resten af livet.

Derfor er det også virkelig vigtigt at I vælger det helt rigtige fra starten, og måske også grunden til at det at vælge vielsesringen er noget af det der bør sættes ekstra tid af til, fordi det holder noget længere end den dag brylluppet varer.

Men det ringene symboliserer er det vigtigste af alt, hvad taler til jer, hvad er det der fortæller at det er jeres ringe? Brudeparret skal kunne genkende sig selv i ringene. For der er absolut forskel i folks præferencer, der er dem der vil skille sig ud og være iøjnefaldende, og så er der dem der gerne vil være lidt mere diskrete.

rrj.dk kan du se meget mere og lade dig inspirere af Ragnar og hans team, hvad siger du for eksempel til signetringe som vielsesring? Eller knuderinge der bringer tankerne tilbage til vikingetiden….

Hvis du har idéen, så kan Ragnar og hans team hjælpe dig med at lave præcis den løsning der gør dig lykkelig, det kan være du har en speciel historie du vil have udtrykt i ringene, det kan være du endda har en tegning du gerne vil have ført ud i livet, men det kan også være du bare gerne vil have det simpelt, men stadig personligt, stort set alt kan lade sig gøre.

flot ring

Hvad siger traditionerne?

Det mest almindeligt forekommende valg er de glatte vielsesringe i guld, men der er et stadigt stigende antal par der gerne vil have nogle mere personlige og unikke designs i mere avancerede former, hvilket absolut er en udfordring, men ingen opgave er hverken for lille eller for stor, og der er erfaring med alle typer af ringe.

Der er også den mulighed at I får forskellige ringe, hvor det tidligere har været sådan, at ringene skulle være ens, så er der absolut mulighed for at I kan få hver jeres ring, så I kan få præcis det der passer til jeres liv og personlighed.

I virkeligheden er der også par der vælger en løsning hvor det kun er kvinden der får en vielsesring, det kan for eksempel være når manden bruger hænderne meget, det kan være som håndværker, men så er der mulighed for at manden kan få det kan kan kaldes for en ceremoniel ring, som bruges i kirken og under andre højtider, men det er stadig en ring der symboliserer kærlighed og ægteskab.

Ragnar og hans team fremstiller selv alle ringene på værkstedet i København, nærmere betegnet Østerbro, hvor de stolte håndværkertraditioner stadig holdes i hævd, og udnyttes til at skabe mesterværker i ædle metaller, og byder håndværksmæssige udfordringer velkomne og laver løsninger på alle udfordringer.

Uanset hvad kan I være sikre på altid at få personlig betjening i atelieret, i og med at der er tale om en familievirksomhed, der består af Ragnar og familien.

You may also like