Tre tidspunkter hvor det er meget rart at have ekstra symaskinenåle

symaskinenål

Har du tit oplevet, at din nål til symaskinen er knækket på et tidspunkt, hvor det bare ikke måtte ske? Når nålen pludselig knækker, er der ikke meget, man kan gøre. Man skal simpelthen have en ny nål frem, hvis man gerne vil færdiggøre det projekt, man har gang i, og det er altså bare tusind gange nemmere, hvis man har nogle ekstra symaskinenåle til at ligge i skuffen.

Selvom det ikke er alle, der ofte oplever at nålen knækker, kan det alligevel være meget rart at have ekstra symaskinenåle – bare for at være på den sikre side. For hvem ved? Måske knækker nålen for første gange på et tidspunkt, hvor du har alt for travlt til at skynde dig ud og købe en ny. Det er altid godt med ekstra nåle.

nål til symaskine

Når du ved at du skal sy i kraftigt materiale

Et tidspunkt, hvor det især er smart at have nogle ekstra nåle til symaskinen, er når du ved, at du skal til at sy i kraftigt stof. Nålen knækker meget nemmere i kraftigt stof, end den gør i tyndere stof, så der er altså risiko, for at det kan ske, hvis du eksempelvis er i gang med at sy i nogle cowboybukser eller en tyk jakke.

Så hvis du ved, at du skal i gang med et projekt, hvor der indgår tykke materialer, er det altså ikke nogen tosset ide at have lidt ekstra symaskinenåle – så er du i hvert fald på den sikre side.

Når du er i en travl periode

Hvis du er i en periode, hvor du både har travlt med arbejde, familie og syprojekter, kan det altså springe hele dit stramme program i luften, hvis du løber tør for nåle til symaskinen. Hvis det sker ud af det blå, og du skal skynde dig at sy en kjole eller bluse færdig inden en fest eller lignende, er det rigtig træls at skulle bruge tid på at købe ny symaskinenåle.

Derfor er det selvfølgelig smart, hvis du sørger for hele tiden at have et lille lager med alle de ting, som du ved, at du altid kan bruge mere af. På den måde løber du aldrig tør – og du kan holde dit stramme program.

Når du bare gerne vil være sikker

Det kan godt være, at du kun meget sjældent oplever, at nålen til symaskinen knækker. Det er selvfølgelig rigtig heldigt, og det kan sagtens være, at heldet kommer til at være med dig resten af dine sy-dage, og så har du selvfølgelig ikke brug for flere symaskinenåle.
Men det kan lige så vel være, at du pludselig bliver ramt af uheld, og at dine nåle til symaskinen bliver ved med at knække.

Man ved aldrig, hvad der kan ske, og derfor kan det for mange være beroligende altid at have et par ekstra nåle liggende. Så skal det her problem i hvert fald aldrig være noget, som du skal bekymre dig om. Det er altid rart at være på den sikre side.

You may also like