Genialt: trådløse opladere til telefoner

trådløs oplader til telefon

Trådløse opladere er ikke just en ny teknologi, men det er først rigtigt vundet frem det seneste år. Det er en genial teknologi, som virker til både nyere og lidt ældre modeller af smartphones, og kræver blot en trådløse opladeplade eller bordstander. En trådløs oplader er, som navnet antyder, en oplader der kan lade, uden at en ledning skal være i kontakt med din telefon. Det er en særlig opladerplade, hvor din smartphone skal placeres, og efterfølgende bliver opladt af en særlig induktionsladning.

I denne artikel retter vi fokus mod disse geniale opladere, og hvad du helt præcist skal være opmærksom på.

Hvorfor er det smart

Det smarte ved trådløse opladning er, at du kan have den ved eksempelvis dit skrivebord på jobbet, hvor du måske hyppigt anvende din telefon til at ringe ud. Når du ikke bruger din telefon, kan du derfor med fordel placerer den på pladen, så den lades i løbet af dagen. Du kan med fordel også placere en ladeplade flere steder i hjemmet, så uanset hvor du befinder dig, har du altid adgang til strøm. Din telefon tager ikke skade af mikro-oplade batteriet, selvom mange tror det. Det er en fejlagtig påstand, og derfor ikke noget du skal være bekymret for.

trådløse opladere til smartphone
Innovative smartphone charger advanced technology concept

Hvordan vælger du den rette oplader

Hvilken trådløs oplader du har er afgørende for, hvor hurtigt din telefon kan få tilført strøm. Her skal du lægge mærke til output effekten som måles i watt. De fleste har en watt på omkring 5 til 7,5, men du kan også finde opladere med helt op til 10 watt.

Som udgangspunkt bør du selvfølgelig vælge den med højest output, eftersom det vil give dig en hurtigere opladning af telefonen. Vær dog opmærksom på at nogle telefoner kunder understøtter et bestemt antal watt. Har du en iPhone kan du anvende en lader med op til 7,5 watt, hvorimod en Samsung kan klare op til 15 watt.

Vær opmærksom på at en trådløs oplader er meget langsom, sammenlignet med den originale kabellader. Det bør derfor blot være et supplement til opladning, når du befinder dig i opholdsrum eller på arbejdet. Natten over vil det altid være en fordel blot at anvende en ganske almindelig oplader med kabel. Hastigheden på en almindelig oplader, kan de trådløse desværre ikke helt konkurrere med endnu.

Hvilken trådløs lader du skal vælge afhænger selvfølgelig af telefon og ikke mindst behov, men eftersom Samsung har været en førende aktør på markedet længe, så er det glimrende valg.

Samsung Wireless Charger Stand EP-N5100 har hele pakken – det er en æstetisk bordoplader, og kan samtidig producere et højt watt output, som passer til selv de bedste telefoner.

You may also like