Sådan skaber du en unik indretning derhjemme

boheme møbler

Er du træt af, at dit hjem ligner alle andres? Så er det på tide, at du holder op med at følge trends og indretter efter din egen personlige stil. Er du i tvivl om, hvordan den lige præcis er, så er der hjælp at hente. Her kan du læse mere om, hvordan du kan udnytte din personlighed til at indrette et hjem, der passer lige til dig og samtidig ser supergodt ud.

Er du den fri, kunstneriske type? Prøv boheme puder

Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, så skal du lægge vægt på dit kunstnersind i din indretning. Du behøver altså ikke være stor maler eller forfatter. Men hvis du generelt er kreativ og holder af at blive inspireret af dine omgivelser, så lad det afspejle sig i din indretning. Det kan eksempelvis gøre med boheme puder eller ting på væggene.

Først og fremmest er det vigtigt at have noget flot på væggene. Gå på udgik efter specielle kunstplakater, som viser nogle af dine yndlingsværker. Du kan også bruge prints fra ukendte, lokale kunstnere, som du godt kan lide at se på. Det handler mest af alt om at give et visuelt udtryk, som udtrykker noget personlighed.

En anden god detalje er boheme puder. Boheme puder giver en helt specielt stemning og er ovenikøbet flotte. De giver én lyst til at slænge sig og tænke over livet, mens man drikker vin eller urtete. Det er den fornemmelse, du gerne vil bringe indenfor.

Du kan supplere med farverige gulvtæpper og sjove lamper, som bryde den klassiske designerlinje, som mange følger. Du vil blive overrasket, når du ser, hvor godt det rent faktisk fungere.

Elsker du naturen?

Hvis du elsker naturen, så lad det komme til udtryk i din indretning! Der findes masser af gode muligheder for at gøre hjemmet mere grønt. Først og fremmest skal du have fat i en masse planter. Du skal selvfølgelig vælge dem, du synes bedst om, men sørg for at der er nogle helt grønne imellem. Placer dem rundt omkring, og lad dig ikke afskrække af tanken om, at du har for mange. Planter er både smukke og gode for indeklimaet, så du skal simpelthen bare slå dig løs.

Et andet element, som kan give et naturligt look, er bambusmøbler. De lyse farver og træstrukturerne giver en unik fornemmelse, du ikke får med klassiske træmøbler. Noget af det bedste ved bambus er også, at det både er bæredygtigt og relativt billigt. Du skal derfor ikke have dårlig samvittighed, når du køber det.

Kombinerer du dine planter og dine bambusmøbler med friske farver og naturlige flader som keramik, kan du virkelig opnå et smukt, naturligt udseende. Det giver fred i sjælen, hvis du er typen, som nyder at være udendørs, og samtidig er det en stil, som ikke går af mode. Naturen vil jo altid være der, og så længe du synes om den, er der ingen grund til, at du ikke også skal bringe den ind i din boligindretning. Det er simpelthen en perfekt løsning.

You may also like