Vil du gerne holde en fest, der er lidt frækkere end de fleste? Så er der masser af ting, du kan gøre. I denne artikel kan du læse gode råd til, hvordan du holder en fræk fest. Så er det bare med at finde nogle gæster, der synes, at sådan noget er sjovt. Det er jo ikke for alle, så man skal kende sit publikum.

Få en stripper til festen

Hvis I er en flok gutter, der skal holde en fest sammen, så er det altid sjovt, når der kommer en stripper. Du kan booke en stripper på stripdanmark. Hvis du finder en stripper til jeres fest, så kommer du til at være årets guttermand. Der er da næsten ikke noget bedre, end når man får lov til at se en dejlig dame tage tøjet af foran en – og så giver det for det meste også anledning til et godt grin. Strip er nemlig den perfekte kombination er noget, der er sexet og noget, der er sjovt. Det er den perfekte underholdning til en rigtig mandeaften. Det kan også være en god idé til en polterabend, hvor hovedpersonen kan være i fokus og få en rigtig god lapdance.

nøgenmodel

Topløs servering

Du kan også vælge at få en nøgenmodel, der skal servere topløs. Dette kan måske være sjovt, hvis du og dine venner skal holde polterabend for en af jer. Hvor ofte er det lige, man får lov til at få servering af en smuk kvinde, der ikke har noget på brysterne? Hvis det er noget, du kommer til at sætte i stand, så kommer i til at føle jer som konger, når der går smukke kvinder rundt med brysterne fremme for at servere jer.

Hold et dildoshow

Hvis det derimod er dig og veninder, der skal holde en fræk fest, så er det altid sjovt at skyde det hele i gang med en dildofest. Det kan faktisk også være meget lærerigt med sådan en aften – og det kan altid være, at man får købt noget ind, man faktisk ender med at blive rigtig glad for. Der er ingen skam i, at man har noget legetøj til sig selv. Det betyder bare, at man lærer sin krop bedre at kende, og at man også kan have et sexliv med sig selv.

En stripper med ”tøj” på

En anden sjov idé er at hyre en stripper, der bærer bodypaint. Dette betyder altså, at hun teknisk set er nøgen, men at der er blevet tegnet tøj på hende. Der er nogle, der synes, det er meget frækkere end en kvinde, der ”bare” er nøgen. Det er som om, det efterlader lidt mere til fantasien – og så alligevel ikke – når en kvinde bærer bodypaint. Du kan også selv booke en nøgenmodel, som du får lov til at tegne på. Der er noget fedt ved at udfolde sig kunstnerisk på en anden krop – og så gør det da heller ikke noget, hvis kroppen sidder på en lækker kvinde, der arbejder som nøgenmodel.