Studerer du inden for medicin, eller overvejer du at gøre det? Så har du taget et vigtigt valg. Du kan komme til at hjælpe mange mennesker. Du kan endda komme til at redde liv. Det er en flot beslutning, du har taget, men det bliver ikke let. Studiet er svært og hårdt. Der er meget, du skal lære. Det er vigtigt, at du følger godt med i undervisningen og studerer flittigt. Det vil give dig en god teoretisk ballast. Er du praktisk anlagt, og vil du gerne have hænderne i ting, så kan du hjælpe studierne lidt på vej. Du kan få noget praktisk erfaring med et praktikophold via Try Medics. Try Medics kan hjælpe dig med et ophold, der giver dig erfaring og vished, og der er endda nogle ekstra bonusser oveni. 

Try Medics 

Via Try Medics kan du få et praktikophold, hvor du kan få noget mere praktisk erfaring. Det vil være en god kombination med bøgerne på studiet. Du kommer i praktik på et hospital og kan følge personalet der i 4-12 uger. Et praktikforløb via Try Medics foregår i udlandet. Du kan fx komme til Zanzibar eller Uganda. Her kan du følge personalet på hospitalet og lære mere om dit fag. Du vil få indblik i, hvordan det sundhedsfaglige foregår i et uland. Som ekstra bonus får du indblik i ulandets kultur og samfund. Du får nogle unikke oplevelser, hvor du både lærer mere om verden og om dit fag. Med Try Medics kan du også få venner, der har valgt det samme fag som dig selv. Du vil på opholdet bo sammen med andre praktikanter, og I kan snakke sammen om de ting, I oplever. 

Før studiet 

Er du ikke i gang med et studie endnu? Så overvejer du måske at vælge sundhedsfagligt. Du tænker på at vælge et studie, hvor du kan hjælpe mennesker. Er du ikke helt sikker i dit valg endnu, kan du tage et praktikophold. Det kan give dig et indblik i hverdagen med faget. Du kan få en meget større viden om, hvad du vælger, når du vælger et sundhedsfagligt studie. Et praktikophold kan hjælpe dig i dit studievalg. Det kan vise dig, hvad du kan forvente. Når du ved mere om, hvad faget indeholder, vil det være nemmere at vælge. 

Få flere fag 

Try Medics er ikke kun for lægestuderende. Du kan have gavn af et praktikophold i forbindelse med flere studier. Vil du gerne være sygeplejerske, så er et praktikophold også relevant. Tænker du på at blive jordemoder, så kan du prøve det af med Try Medics. Vil du være tandlæge eller fysioterapeut kan du også komme i praktik og få noget praktisk erfaring. Try Medics handler om det sundhedsfaglige område. Studerer du eller overvejer du at studere et sundhedsfagligt fag, så kan et praktikophold hjælpe dig på din rejse. Det kan hjælpe dig til at tage et valg. Er du allerede sikker, så kan du bruge praktikken til at få erfaring. Har du noget at gøre med det sundhedsfaglige område, og vil du gerne til udlandet? Så skal du prøve Try Medics.