Prøv gel polish derhjemme!

gel polish

Gel polish har længe været en fast del af inventaret hos de forskellige neglesaloner i landet. Men hjemme hos mange kvinder er det stadigvæk den gode gamle neglelak der fylder sortimentet ud. Der er måske en lille skepsis for nogle, i forhold til at man skal bruge en speciel lampe og at det kan virke besværligt at fjerne igen.
Gel polish er da også anderledes end neglelakken, men mest af alt er den smartere, og på den lange bane væsentligt nemmere.
Selvom gel polish stadigvæk ikke er det der fylder mest i de forskellige beautybutikker i byerne, så er det at finde mange steder på diverse webshops. https://nrkosmetik.dk/, på denne side, finder man et enormt stort udvalg af gel polish i næsten alle tænkelige farver og nuancer. Udover farver kan man også købe forskellige effekter til sin gel polish, som gør dine negle kan få et spændende look.

Sådan kommer du godt i gang

Hvis du aldrig har brugt gel polish før, så kan du med fordel overveje at investere i et startsæt. Det er smart da det indeholder alt hvad der skal bruges at tilbehør til gel polish, for at det bliver en rigtig god oplevelse at komme i gang med.
Det der typisk skal bruges udover gel polish er en speciel neglelampe. Gel polish skal hærdes ved hjælp af UV, det er det der sørger for at det hærder. Det er også her den store forskel mellem neglelak og gel polish ligger, da det gel polish har en væsentlige længere holdbarhed. Typisk kan gel polish sidde cirka tre uger på neglene uden problemer, hvilket mange synes er rigtig dejligt hvis man har lidt små travlt i løbet af hverdagen.

Når man skal bruge gel polish, så skal man gerne have en base coat og en top coat. Det er med til at sikre den lange holdbarhed, da det gør din gel polish er virkelig godt forseglet.

røde negle

Sådan fjerne du gel polish

En af de eneste ulemper ved gel polish er, at det er en smule omstændigt at fjerne. En af grundene til det er svært at fjerne gel polish, er fordi det det hærder så kraftigt, som jo gø at lakken har en så lang holdbarhed. Når man skal fjerne gel polish skal man skal man bruge en fil til at file ens gel polish af. Man kan gøre det manuelt med en lidt grov fil, men da det godt kan være en tidskrævende proces, kan man få en automatiseret neglefil. Det er noget de typisk har på saloner, men hvis man bruger gel polish fast, så vil de fleste nok blive glade for en nem og mindre tidskrævende måde at fjerne den på.

Hvis du ønsker flotte negle som krakelere så er det bare med at komme i gang med gel polish.

Du kan sikre dig en god start, ved at anskaffe dig et startsæt. I sidste ende kan du spare en masse tid ved at komme i gang med at prøve gel polish derhjemme.

You may also like