Pak tingene ordentligt ind, når du flytter

flyttekasser

En flytteperiode er en travl tid! Der er meget at holde styr på, og selve transporten af ting fra A til B fylder meget. Det er også meget vigtigt at huske at pakke alle dine ting ordentlig ind. Men hvilke ting skal du passe ekstra godt på, og hvordan skal det lige gøres?

Det kan virke simpelt – bare smid tingene i en tilfældig kasse og send dem af sted! Desværre er intet så let. Du bør sikre dig, at du pakker dine ting ned forsvarligt, ellers kan alt let gå galt under rejsen til deres nye hjem.

Hvordan beskytter du bedst dine ting under deres rejse? Læs med her!

Emballage og papkasser til det, der let går itu

Tit skal der lidt mere end en papkasse til for at sikre dine ting. Meget af det, vi har stående derhjemme, skal også pakkes forsvarligt ind, når det skal flyttes. Det kan hurtigt gå i stykker på vejen i selve flyttebilen, men du kan ligeledes være uheldig at tabe en kasse eller to, imens det hele bæres ind.

Som huskeregel skal alt det, som er lavet af porcelæn og glas, pakkes ind i emballage, hvorefter det puttes i papkasserne. Nogle ting af plastik er også fornuftige at pakke ind. Det kan for eksempel være, hvis du vil passe ekstra godt på dem, eller hvis de er lidt porøse i deres udformning. Så er det altså bare en rigtig god ide at give dem et ekstra beskyttende lag. Når det handler om vores yndlingsting, kan det ikke blive for sikkert, og det kan godt betale sig lige at investere lidt ekstra. Du kan få emballage og papkasser hos Pack2 i topklasse. Så er du ligesom garanteret, at det hele kører efter planen.

pak ting godt ind

Kom disse ting i papkasser uden emballage

Der findes heldigvis ting, du ikke behøver pakke så forsvarligt ind. Det er dejligt, for det gør lige flytningen lidt lettere at arbejde med. Du behøver for eksempel ikke at pakke dit tøj und. Det kan du blot folde sammen og lægge i kasserne, og eventuelt lægge lidt mere skrøbelige genstande ind imellem. Bøger kan også stables på hinanden uden indpakning. Dog skal en papkasse aldrig fyldes helt op med bøger, for så er der stor fare for, at bunden ryger ud, og så har du balladen.

Pander og gryder kan du ligeledes sagtens undlade at pakke ind. Bare put dem i flyttekassen og top dem med sofapudder, så du skaber stabil ligevægt.

pak dine ting ned

Når alt det er sagt, kan du selvfølgelig aldrig vide dig 100% sikker. Der kan altid ske et eller andet uforudset under rejsen, så pakken bliver beskadiget. Derfor bør du generelt gør noget ud af at pakke genstandene ordentligt ind. Så undgår du trods alt uheld. Vælger du at lade være, må du også leve med, at risikoen for skader vil være større – selv med robuste genstande.

You may also like