Sommeren har endelig meldt sin ankomst, og vi får derfor atter igen muligheden for at bruge vores haven, terrasse eller altan igen. Det er skønt at være udenfor om sommeren, fordi solens lune stråler fylder vores D-vitamin depoter, og vejret tillader os at lege, grille og ikke mindst slappe af i dejlige omgivelser. I de varme sommernætter kan vi også side udenfor til langt hen ad aftenen, hvilket er skønt. I de fleste haver finder du havemøbler i form af spisebord og stole, hvilket er meget praktisk når grillen tændes op og hele familien samles til aftensmaden. Men når maden er kørt indenbords, så kan man godt lidt savne at flyde sig på sofaen, og den hårde teaktræsstol er måske knap så behagelig at sidde på i flere timer. Derfor kan det være en god idé at investere i nogle loungemøbler til terrassen, haven eller sågar altanen, hvis der skal hygges i timevis.

I dette indlæg kigger vi nærmere på nogle super fede loungemøbler til haven, som er både flotte og behagelig at sidde i.

Melina havesofasæt i sort

Uafhængig af stilart ved dit udendørsareal, så vil dette lækre havesofasæt fra Melina passe godt ind. Den stilrene sorte farve er et sikkert valg, og udover at være særdeles flot, så er loungesættet faktisk yderst behageligt at opholde sig i. Sofaen er todelt og kommer sammen med både bord og hynder. En af fordelene ved dette Melina sofasæt er, at det er vedligeholdelsesfrit, hvilket betyder at du ikke skal pleje det med fx træolie eller lignende. Desuden koster denne komplette sofalounge blot 3.999 kr. hos Havemøbelshoppen på nuværende tidspunkt, hvilket må siges at være et sandt røverkøb.

Se Melina loungesættet herunder:

melina sofasæt i klassisk sort

Scandinavia sofasæt

Til den nymoderne familie, som skal have plads til alle på terrassen, så er sofasættet fra Scandinavia et glimrende valg. Sofasættet består af 2 sofadele, 1 mellemodul, 1 hjørnemodul og 1 sofabord, som giver plads til hele familien kan sidde i den samtidig. Sættet er ligeledes 100% vedligeholdelsesfrit, og er samtidig lavet af flot aluminium med kraftige og lækre hynder i polyester. Hynderne bør du selvfølgelig pakke ned, når sommeren er over, men ellers vil du ikke skulle vedligeholde dette sofasæt fra Scandinavia. Loungesættet har en flot grå minimalistisk farve, som passer ind i de fleste nymoderne boliger. Skal du have plads til hele familien, så er sofasættet fra Scandinavia et glimrende valg, men koster selvfølgelig også derefter. For et komplet sæt må du slippe omkring 15.999 kr. på nuværende tidspunkt hos Havemøbelshoppen.

Se sofasættet fra Scandinavia herunder:

scandinavia loungesæt i minimalistisk grå

Ovenstående er blot til inspiration, der findes heldigvis mange forskellige havemøbler på nettet, hvor du helt sikkert kan finde noget, der passer til lige netop din smag. Personligt foretrækker jeg møbler, som er vedligeholdelsesfrit, da det kan blive noget bøvl at skulle smøre olie flere gange om året på fx teaktræshavemøbler.