Nyhavn er en af de største turistattraktioner i København – og med god grund – eftersom det skønne kanalområde oser af romantik, liv og ikke mindst hygge, som er Danmarks varemærke. Særligt om sommeren strømmer det til med mennesker både turister såvel som håbløse romantiske danskere.

Nyhavn er nemlig et dejligt romantisk sted at bruge en eftermiddag eller aften, og selvom der findes mange steder at tage hen i København, så skiller Nyhavn sig særligt ud. De flotte farverige bygninger, den smukke kanal og ikke mindst de mange hyggelige caféer og restauranter, gør det oplagt at invitere en special person dertil. Det er oplagt at invitere en date, kæreste eller god ven med på café eller restaurant i Nyhavn. Uanset hvornår du kommer er der åbent, og du kan derfor nyde en kold øl, varm kop kaffe eller måske en bid mad, mens du nyder vejret og den gode udsigt sammen med en heldig person.

Kanalrundfarten

Det er også ved Nyhavn at kanalrundfarten sejler fra, og hvis du ikke har været på den endnu, så er det en god måde at se København fra vandet. Den sejler bl.a. forbi Christianshavn og kanalerne deromkring, hvilket er en super hyggelig sejltur. Afhængig af hvilken tur du vælger, så vil båden også sejle forbi vores mesterværk Den Lille Havfrue. Er du ikke til en stor gruppetur, så kan du også med fordel leje en lille båd, men de populære GoBoat udlejes dog fra Islands Brygge. Det kan klart anbefales, hvis du eller din date ikke har prøvet det før, og samtidig er det en oplevelse i gør sammen, hvilket giver jer noget at tale om. Prisen for at komme på kanalrundfarten er også til at overkomme, eftersom det blot koster 50 kr. pr. tur.

Hyggelig gåtur med direkte adgang til Christianshavn

Nyhavn er som sagt et meget populært område, hvilket også betyder at priserne for mad og drikkevarer på caféerne er meget høje, og nogle gange kan det være svært overhovedet at få plads. Du behøver ikke slå dig ned for at have en god dag ved Nyhavn, da det er lige så hyggeligt at købe en is fra en af de mange gode isboder, og derefter gå en tur langs kanalen. Der er også åbnet en gangbro fra Nyhavn til Christianshavn, så du kan komme over på den anden side af vandet. Der er også mange hyggelige caféer på Christianshavn og ej at forglemme papirøen med hundredvis af gode spisesteder. Derudover kan du tage et smut forbi staden, hvor der altid er hyggeligt om sommeren.