Hvilken tandlæge i København er den billigste?

tandlæge

Skal du en tur til tandlæge? Så leder du formentlig efter den allerbilligste i nærheden af dig.  

En tur til tandlægen kan hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, og det handler dermed om at finde frem til en rigtig billig tandlæge.  

Læs med her for at se, hvordan du kan finde frem til en billig tandlæge københavn samt hvilke andre ting, du bør overveje, når du leder efter en god tandlæge. 

Hvor store er prisforskellene mellem tandlæger i København?  

Det er et emne, der debatteres ret ofte; eksisterer der prisforskelle mellem tandlæger og i så fald, hvor store prisforskelle er det det drejer sig om? Kan det for eksempel godt betale sig at rejse en time i offentlig transport, hvis det betyder, at man kan komme hen til en meget billig tandlæge? 

Du vil formentlig sjældent opleve de helt store prisforskelle mellem tandlæger i København. Men mindre prisforskelle på et par hundrede kroner er ikke så sjældent endda. 

Du må huske på, at tandklinikker er private virksomheder, og at ejeren af denne tandklinik dermed har meget store magt over, hvilke priser han eller hun har lyst til at sætte for de forskellige operationer.  

Ofte vil prisforskellene ikke være så store grundet forskellige overenskomster og aftaler mellem de forskellige tandlæger. Men ejeren vil af og til benytte sig af andre muligheder for at drive priserne i bund og dermed gøre sig selv mere konkurrencedygtig i forhold til andre tandklinikker i området. 

Hold øje med tilbud  

Ofte vil grundprisen for en bestemt service i en tandklinik være den samme, som den man kan finde ved en anden tandklinik i det samme område. Nogle tandklinikker er dog bedre end andre til at køre med tilbud eller for eksempel tilbyde en bedre pris til studerende eller pensionister. 

Hvis du tilhører en af disse grupper i befolkningen, som ofte ikke har nær så mange penge som det ’arbejdende folk’ har, så kan det især godt betale sig at vælge sin tandlæge med større omhu. Nogle tandklinikker er gode til at give tilbud til disse befolkningsgrupper, imens andre tandklinikker slet ikke gør det. Og der kan samtidig være forskelle på, hvor gode er tilbuddene er for disse befolkningsgrupper, alt efter hvilken tandklinik det er, man kigger på. 

I hovedstaden er der mange forskellige tandklinikker, og du vil formentlig kunne finde frem til mindst en tandklinik i dit område, som kører med sådan et tilbud. Find frem til denne tandklinik, hvis du tilhører en af disse befolkningsgrupper. På den måde har du fundet frem til en billig tandlæge i København for dig.  

Gå ikke på kompromis med kundeservicen  

Nok er prisen meget vigtig, men det er kundeservicen også. Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med denne, blot for at vælge en billig tandlæge i København. 

Hvis du tænker over det, så er et besøg til tandlægen bogstaveligt talt et møde med en fremmed person, som får lov til at rode rundt inde i din mund med skarpe instrumenter. Det er en ubehagelig oplevelse for langt de fleste af os, og det er vigtigt, at vi prøver at gøre denne ubehagelige oplevelse så overkommelig som muligt. 

You may also like