Hold kroppen vedlige i fritiden

Fitness

I nutidens Danmark er der kommet en øget tendens til at sidde mere ned end vi har gjort før hen. Vi bruger med andre ord kroppen mindre da cyklen er blevet erstattet af bilen, trapperne er begyndt at rulle og ellers tager man elevatoren.

Men den øgede inaktivitet i kroppen med stillesiddende arbejde og transport så begynder kroppen også at blive i sig selv mere passiv. Musklerne bruges ikke og vores helbred havner i en helbredsmæssig krise fordi konditionen bliver ikke trænet op.

Fitness Holte: Tegn et medlemskab

Heldigvis kan man finde mange løsninger på den inaktive hverdag og en af de mest normale vil være at tegne et medlemskab for et lokalt fitness center. Ved fx at gå til fitness i Holte medfører at du som boende i Holte eller omegnen heraf vil kunne skabe dig et netværk indenfor området.

Der er mange fordele ved dette og især når det kommer til fitness og træning, fordi I vil kunne danne jer et særligt hold af venner som sammen motiverer hinanden til at gå til den, men som også er med til at italesætte den fremgang som du og dine venner vil ende med at opleve ved at have dyrket fitness i en længere periode.

Sådan et Fitness Holte hold bringer også goder med sig i forhold til de forskellige sæsoner. I de koldere tider er det meget ideelt at holde sig fast på blot at træne indendørs i centret, men når sommeren kommer, kan man snildt planlægge alternative træningsmetoder ved siden af Fitness.

Lad sæsonerne planlægge træningen

Mange af disse alternative metoder vil man nok mest kende fra sommersæsonen. Her er der tale om både løb og cykling, men Holte ligger heller ikke så langt fra kystlinjen, hvilket kan lede op til en god triatlon hvor man aftaler at cykle til stranden, løbe en god tur og til sidst lige tage en dukkert, blive kølet lidt ned, men også få brugt hele kroppen nøjagtigt som du vil gøre det i fitness.

I denne varmere sæson ser man også flere stå med boldspil, der ligeledes er gode for konditionen fordi det leder til meget løb og man får det samtidig sjovt, som jo er meget sundt for kroppen at have.

Her er det bare vigtigt at huske at selvom man skulle vælge at gøre brug af disse alternativer til fitnesscentret, så er der ingen der siger at man skal pause sit medlemskab, men at man måske skal benytte det lige så meget til at få løftet lidt vægte og fokusere mere på muskelopbygning end selve konditionen.

Det der er vigtigt – især med disse stillesiddende jobs – er netop at holde kroppen vedlige, holder den sund og stærk, fordi der er en større tendens til at man vil belaste kroppen med diverse forkerte siddestillinger, og med en svækket krop vil det hurtigere lede til skader, som kan bringe mange hårdere tider med sig i processen.

You may also like