Fødselsdag er for mange børn en meget betydningsfuld dag, eftersom dagen er med til at afspejle en meget stor milepæl for deres udvikling. Gaverne er en selvfølge og det ved barnet, men samtidig er en børnefødselsdag ligeså meget et produkt af kærlighed, omsorg og nærvær, som i den grad betyder meget – på trods af barnet måske ikke selv er klar over det.

Værdien af en gennemført børnefødselsdag skal derfor ikke undervurderes, men vi ved alle også, hvor besværligt, uoverskueligt og stressende det kan være, at skulle arrangere en børnefest for 30 små terroriserende slyngler. Tanken om at skulle købe mad, slik, juice og måske ovenikøbet selv bage nogle lækre fødselsdagsboller, er tilnærmelsesvis deprimerende, fordi vi ved hvor tidskrævende det kan være.

Desuden skal du også ha’ planlagt underholdning, og samtidig sørge for at huset ikke falder fra hinanden midt i alt hurlumhejet.

Heldigvis findes der en mulighed, hvorpå din børnefødselsdag kan arrangeres til perfektion, uden at du skal røre en finger selv. Konceptet hedder Børnefest, og er genialt til de forældre, som gerne vil slippe for alle hovedpinerne, der er forbundet med børnefødselsdage, men som samtidig gerne vil holde en kanon børnefest for deres barn. Konceptet er meget simpelt, og går ud på at du kan sammensætte en børnefødselsdag efter behov, som de så sørger for bliver en realitet.

børnefest

Økologiske lækkerier

Nutidens familier er ikke ens, og mange har forskellige holdninger til mad. Vi ser bl.a. børnefamilier der vægter en økologisk kost højt og i nogle tilfælde sågar komplet kødfrie. Det stiller endnu højere krav til os som forældre, og noget så simpelt som en menu til en børnefødselsdag kan blive et stort emne til forældremøder på skolen. Hos Børnefest kan du derfor selv vælge hvilken slags mad, du vil bestille til jeres børnefødselsdag og til hvor mange personer. Det kan være alt fra grøntsagssnacks til kagemand med slik.

Mad og drikkevarer bliver leveret direkte til døren, og du slipper derfor for at skulle gøre dine indkøb selv.

Uforglemmelig underholdning

Underholdning er endnu et vigtigt element, hvis du vil holde en sjov børnefødselsdag. Typiske lege til en børnefødselsdag kunne være skattejagt, havespil og lignende, men hvis du gerne vil skabe en helt igennem uforglemmelig børnefødselsdag, så kan Børnefest hjælpe med unik underholdning. Hos Børnefest har du mulighed for at lege en hoppeborg, oppustelig fodboldbane eller få en tryllekunstner til at optræde foran børnene. Du kan eventuelt inddrage dit barn i planlægningen, så du får lige præcis den underholdning dit barn drømmer om.

Værtinder der kan holde styr på flokken

Den værste hovedpine for enhver forælder til børnefødselsdage er selvfølgelig, at skulle holde styr på næsten 30 små bavianer, hvis eneste formål er at terrorisere hjemmet. Heldigvis kan Børnefest være behjælpelige med deres værtinder, som du også har mulighed for at leje. Værtinderne er typisk pædagogstuderende, som vil være med til at holde opsyn under hele børnefødselsdagen og sikre at alt er, som det skal være.

Der er ingen grund til selv, at skulle arrangere en børnefødselsdag, hvis du kan slippe for alle bekymringerne selv! Vi kan varmt anbefale Børnefest.dk.