Vil du gerne lidt væk fra en stressfuld hverdag, så er det oplagt at tage en forlænget weekend eller uge afsted i påsken. Helligdagene falder godt i år, hvor vi har fri både torsdag, fredag og mandag. Det betyder, at du faktisk kan tage af sted en hel uge uden at bruge særligt mange feriedage. Selvom påsken falder sent i april, så er det stadig koldt i Danmark, hvorfor en tur mod varme himmelstrøg kan være tiltrængt.

Det er dyrt at rejse og især i påsken, hvor alle har tænkt det samme – nemlig at holde en lang ferie ved at bruge så få feriedage som muligt. Det er oplagt at kigge på afbudsrejser, hvis du godt kan lide uforudsete eventyr, og ikke nødvendigvis behøver at tage til en specifik rejsedestination. Det er sjældent, at du kan købe din drømmerejse som en afbudsrejse, men det betyder ikke, at du ikke kan komme på en fantastisk ferie til billige penge.

Populære afbudsrejser

Hver dag bliver der lagt rejser op på forskellige websites, som du har mulighed for at købe ind på. De fleste af dem indeholder både flybillet, hotel og transport, så du ikke skal tænke for meget over det. De ledige rejser, er selvfølgelig dem, som er blevet aflyst af andre, og derfor kan du ikke selv vælge destination. I april er der mange rejser, som går til Gran Canaria, Mallorca, Tenerife, Grækenland og ikke mindst Egypten. Da påsken falder i slut april, vil alle disse destinationer være oplagte at tage til, hvis du gerne vil have en ferie med masser af sol og varme.

Afbudsrejse til Egypten

Egypten har alle dage været en populær feriedestination, da du kan få både fly og hotel med all inclusive til meget få penge. Desværre anbefaler udenrigsministeriet for tiden ikke at rejse dertil, fordi der er meget uro i landet. Priserne er derfor presset yderligere i bund, og hvis du kan leve med at opholde dig ved poolen på hotellet en hel uge, så er det ikke dårligt valg. Hvis du gerne vil på ture og ud at se eksempelvis pyramider, så anbefaler vi, at du planlægger turene med et rejsebureau for din egen sikkerhedsskyld.

rejse til egypten

Afbudsrejser til de spanske øer

De spanske øer Tenerife, Mallorca og Gran Canaria er nogle af de mest populære feriedestinationer gennemtiderne – med god grund – eftersom de har alt det, som en solferie bør indeholde. På de spanske øer kan du nyde de lækre solstråler mens du bader i poolen eller havet, og om aften kan du få lækker tapas og en god spansk vin dertil. Sidst i april er også et perfekt tidspunkt at tage af sted, da vejret er varmt nok til shorts og t-shirts om aftenen. Uanset hvilken ø du tager til, vil det være et dejligt afbræk fra din hverdag herhjemme. Afstanden dertil er heller ikke særlig lang, og derfor kan du henover påsken både vælge en forlænget weekend eller en hel uge.

spansk ø