Her kan du købe fede medaljer

medaljer online

Som foreningens altmulig frivillig er du blevet bedt om at købe medaljer til årets store stævne. Der skal være en guld, sølv og bronze medalje i hver kategori og derudover skal samtlige deltager have en guld medalje med foreningens logo, for at have deltaget i det årlige stævne. Det er første gang du skal bestille og ingen kan huske, hvor i plejer at få jeres medaljer henne.

Internettet

Heldigvis er perioden hvor din bedste ven var De gule sider overstået og en hurtig søgning på internettet viser at der er en del virksomheder der sælger medajler i alle afskygninger. Det er muligt at vælge lige akkurat den type guld medalje som passer til formålet. Det er også muligt at finde leverandører i Kina til afgjort konkurrencedygtige priser.

Du skal dog have rigtig god tid og ikke nødvendigvis forvente at det leveret er det samme som det du har bestilt og betalt for. Du skal også forvente at der er en risiko for at dine varer bliver fortoldet, når de ankommer til Danmark. Det tager ikke bare længere tid inden du får dine medaljer. Der er også en ekstra regning med.

Hvis du foretrækker at se medaljerne fysisk, har mange af web-shops også en fysisk butik, hvor det er muligt at komme og se hvad det er du køber. Butikkerne har også personale, der kan hjælpe dig med at finde frem til de rigtige medajler. De fleste web-shops kan dog yde den samme service via et telefonopkald eller en chatfunktion, hvis der er langt til butikken. Alt efter hvad der passer dig bedst og hvad du har af tid til opgaven.

sej medalje

Medaljer med logo og indgravering

Det er muligt at få en indgravering og logo på medajlerne. Det er også muligt at få lavet individuelle løsninger på hver af medaljerne. F. eks hvad er det for en konkurrence medaljen er givet i, årstal, stævnets bedste deltager, mest omsorgsfulde deltager eller hvad der nu passer til anledningen.

Et logo og en indgravering er ud over, at det er muligt at lave dem individuelle også med til at modtageren husker jer bedre også, når der er gået noget tid. At få en medalje, er altid noget positivt og ved at forbinde noget positivt med jeres forening eller virksomhed, vil det selv efter flere år have en positiv effekt. Hvis der er tvivl om hvad der er muligt, vil virksomheden være behjælpelig med at finde en god og brugbar løsning.

guldmedalje med logo

I dag er en medalje ikke nødvendigvis en medalje

Der er i dag langt flere muligheder og en guld medalje, behøver ikke nødvendigvis være en flad rund møntagtig ting med en snor i, så den kan bæres rundt om halsen.

Kun fantasien og budgettet sætter begrænsninger for udformningen af medaljerne. Det kan være en kopi af foreningens logo, en statue eller foreningens maskot, i vælger at få lavet en kopi af som medalje. Uanset så husk at få indgraveret tid og sted, samt foreningens navn på metajlen. 

You may also like