God belysning øger din produktivitet

bordlamper der kaster lys over et skrivebord

Lys er et vigtigt element for vores synsevne, da det hjælper os med at have en funktionel hverdag. Det er en ting, som de fleste af os tager foregivet, men er unægtelig en essentiel del af vores liv – dermed ikke sagt at blinde mennesker ikke kan leve et sundt og dejligt liv. Særligt i et arbejdsøjemed kan den rette belysning påvirke vores effektivitet og ikke mindst humør igennem en lang dag. Hvilken bordlampe du har ved dit skrivebord, skal derfor ikke være overladt til tilfældighederne, eftersom en god arbejdslampe vil kunne gøre en verden til forskel for dig. I denne artikel gennemgår vi nogle af de ting, som du skal være opmærksom på ved belysning, når du skal vælge en lampe til din arbejdsstation.

LED pærer er vejen frem

LED pærer skaber en god belysning, som er behagelig at arbejde i, og derfor er de blevet populære som aldrig før. Med den rette bordlampe og en lysdæmper vil du kunne justere styrken af belysningen og tilpasse den alt efter dit behov, så du har et behageligt lysindfald hele dagen. Derudover er en LED pærer også energieffektiv, eftersom den bruger 25 % mindre strøm, hvilket ligeledes øger levetiden af en LED pærer. LED pærer holder i gennemsnit mellem 15-25 år, hvorimod en almindelig sparepære anslås til maksimalt at kunne holde i 10 år. Sidst men ikke mindst, så er det også mere miljøvenligt at benytte en LED pære, fordi de ikke indeholder kviksølv, og det er skånsomt for miljøet, når de endelig skal bortskaffes.

Vælg den rette skrivebordslampe

At vælge den rette pære er en ting, men det kræver også en god skrivebordslampe, at få den bedste udnyttelse af den belysning, som en LED pærer kan skabe. Vi har derfor udvalgt en skrivebordslampe, som vi mener er et godt valg til skrivebordet derhjemme, på arbejdet eller hvor du end skal bruge den.

De funktioner som du skal være på udkig efter, når du vælger en skrivebordslampe, bør være lysdæmper, justerbar arme og skærm. Hvordan din lampe skal indstilles, afhænger i høj grad af, hvor meget natur belysning, der kommer ind i lokalet. Det kan også variere alt efter årstid, hvorfor det er en vigtig funktionalitet. I de kolde vintermåneder vil du i høj grad skulle bruge en kraftig LED belysning, men om sommeren hvor solens stråler lyset rummet om, kan det være mindre vigtigt.

Selvom du skal bruge funktionalitet, behøver du ikke at gå på kompromis med design eller kvalitet. Artemide Tolomeo LED skrivebordslampen med lysdæmper er et oplagt valg til dig, som ønsker både kvalitet, funktionalitet og ikke mindst et flot og æstetisk design. Bordlampe er meget populær og moderne den dag i dag, selvom den blev skabt helt tilbage i 1980’erne af de to designere Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina. Det tidløse design opvejer den høje vejledende udsalgspris, fordi lampen ligefrem bliver en investering.

Bordlampen er fremstillet i aluminium, og har samtidig de funktioner, du ønsker til en skrivebordslampe. Udover moderne og effektiv LED teknologi, så har den justerbar arme samt lysdæmper. Du går ikke galt i byen ved at vælge Artemide Tolomeo skrivebordslampen, og lige nu kan du faktisk købe den med 15 % rabat hos Lampegiganten.

Du kan se den flotte LED skrivebordslampe herunder:

artemide tolomeo LED skrivebordslampe med lysdæmper
Billedet er taget fra Lampegigantens hjemmeside

You may also like