Er kortholdere kun for mænd?

kortholder

Går du rundt og er lidt misundelig på mændene over deres meget flotte kortholdere? Måske har du købt sådan en kortholder til din kæreste, men måske sætter han ikke nok pris på den! Måske er det i virkeligheden dig, som sætter meget mere pris på den! Måske er det i virkeligheden dig, som skulle have sig sådan en lækker kortholder? Jamen, hvorfor ikke? Bare fordi du er kvinde, og det er lavet til mænd, så skal det da ikke holde dig tilbage! Bryd normerne!

Fashion har intet køn

For det første er det fashion. Og fashion handler om at bryde gamle normer eller ændre og skubbe til dem, så man kan skabe nye normer. Fashion er provokerende. Men det behøver du ikke at være. Du kan også bare gøre det for din egen skyld. Det er helt i orden, at du bare gerne vil have en pæn kortholder. Eller måske har du bare mange kort, og kunne godt bruge en smart måde at holde styr på dem alle på! Det behøver ikke at være dybere end som så! Der behøver ikke at være de store tanker bag det. Der behøver ikke at være det store budskab fra dig bag det. Nogle gange køber man bare ting til sig selv, fordi man gerne vil have det.

Og hvis man ser borte fra fashion, så er det også bare en rigtig pæn pung. Den kommer i et lækkert minimalistisk design, så det intet fylder eller vejer. Metallet er smalt, så det heller ikke vejer dig ned. Og så er der en dejlig læderindramning uden om. En som folder sig rundt om metallet og hvor du kan have alle dine mønter i. Rigtig smart design, plus, læderet kan du selv vælge farve på! Op til mange forskellige farver. Du kan vælge de mere subtile farver som sort og mørkegrå. Men du kan også gå i den modsatte retning, som lyse brunt og gult. Altså kan du få en pung, som føles som helt din egen.

kortholder

Praktikalitet og sikkerhed over alt andet

Generelt er disse kortholdere enormt praktiske. Ikke blot på deres design, som både kan holde op til flere end fem kort, så kan den også holde mønter og andre kort inde i sig. Som sagt dækker læderet for lommer til mønter. Men der er også en sidste holder lavet af plastik, som kan holde klippekort eller andre små kort. Altså kan der være ret meget i denne meget minimale pung, som altid kan være i din lomme, uanset hvor meget du propper i. Så længe det stadig kan være i pungen, selvfølgelig.

Og det er helt uden at have nævnt, at pungen også kommer med SecureID. Dette er hvad metallet er lavet af. Dette er til for at beskytte dine kort. Nogle tyve kan finde på at gå hen og scanne din pung, uden at du lægger mærke til det. Så har du haft adgang til alle dine kort og profiler! Og alt de har brug er en berøring af din pung. Ikke med SecureID!

You may also like