Disse hårprodukter er de vigtigste for dig

hårprodukter

Der er rigtig mange der tror, at de skal have 10-20 forskellige hårprodukter i deres hjem, men det handler ikke om kvantitet, men kvalitet. Dit hår fortjener de bedste produkter, ikke et væld af forskellige produkter.

Husk hårolien

Mange folk vælger at undervurdere håroliens egenskaber og fordelene ved brugen af hårolien. Der er også mange, der faktisk kender til egenskaberne, men så tror de fejlagtigt, at deres hår vil blive ekstremt fedtet, og at det bliver svært at få vasket olien ud bagefter. Den fejl bør du ikke begå, da det kan vise sig at have meget større gavn for dit hår, end du måske regner med og ikke mindst meget nemmere at arbejde med, end folk antager. I dag bliver hårolier lavet på en anderledes måde end førhen. Ganske rigtigt var det førhen svært at vaske olien ud af håret, men i længere tid har olierne været produceret på en lettere måde, hvor konsistensen ikke er så tung som før. Dette gør det nemmere at vaske olien ud. Nu til egenskaberne. Hårolien bliver af eksperter refereret til som et mirakelprodukt for dit hår. Olier plejer håret og giver en flot glans, samtidig med at dit hårs sundhed forstærkes. Hårolie forhindrer, at dit hår bliver slidt og dermed knækker. Dette problem døjer mange kvinder med, men hårolie kan forhindre dette problem, samtidig med at det giver håret en unik udstråling, og dermed er hårolien et af de bedste hårprodukter på markedet. Find den hos www.hair247.dk.

hårprodukter

Husk den plejende shampoo

Der er rigtig mange, som har op til 10 forskellige shampooer i deres hjem, hvor hver en shampoo bruges til én specifik ting; det kan være skæl, eksem, sensitiv hovedbund osv. Iblandt alle de forskellige shampooer, skulle man tro, at folk ejer en plejende shampoo, men det er ofte ikke tilfældet. Man kan sige, at hver en shampoo og andre præparater har ét specifikt formål og fordel, men der medfølger også ulemper. Lidt ligesom med medicin; man kan få medicin for en problemstilling, men samtidig danner medicinen en anden problemstilling grundet bivirkninger. Det samme gælder shampooer. En shampoo til skæl kan meget vel skade håret, hvis man bruger den for meget. Derfor er det vigtigt, at du på din badeværelseshylde har en plejende shampoo. En plejende shampoo har de egenskaber, som holder dit hår sundt og velplejet, samtidig med at dit hår får glans. Du kan forstå den plejende shampoo som det værktøj, der modarbejder bivirkningerne af de andre præparater, som du bruger på ugentlig basis.

Husk tekstursprayen

Mange kvinder foretrækker en frisure, som vi ser mange modeller have; lidt rodet og højt. Men det er bare ikke simpelt at få den frisure. Den kommer ikke af sig selv. Den kommer ved hjælp af teksturspray. Mange skænker ikke dette hårprodukt en tanke, men det er en effektiv kombination mellem en hårspray, tørshampoo og saltvandsspray. En teksturspray har egenskaberne til at give dit hår væsentligt mere fylde, samtidig med at frisuren nemt holder over en hel dag og endda hele nætter. Dette kan lade sig gøre, selv uden at dit hår bliver skadet og ej ser fedtet og klistret ud. Derfor bør du begive dig ud med dette fantastiske hårprodukt. Du vil ikke fortryde det. Det fortjener en plads på din badeværelseshylde.

 

You may also like