Den unikke Marguerit ring: Et klassisk smykke med historie

marguerit ring

Der er ikke noget så klassisk, men samtidigt unikt som den smukke Marguerit ring. Det grafiske udtryk og organiske form er smukt forenet i blomsten, der fås i flere forskellige smykkeudgaver. Derudover har det elegante smykke også en fin historie bag sig.

Leder du efter et smukt og elegant smykke, er en marguerit ring derfor et sikkert valg, der vil vække opsigt og glæde.

Historien bag den smukke marguerit ring

Marguerit ringen har en skøn historie bag sig. Det første margueritsmykke blev oprindeligt lavet i 1935 og blev foræret til Dronning Ingrid, da hun blev gift samme år. Smykket var en broche med 238 brillanter og 444 rosenstene, som skulle minde Dronning Ingrid om hendes moder, kronprinsesse Margaretha. Margaretha døde desværre i 1920 kun 38 år gammel, og hendes kælenavn var Daisy, der betyder marguerit på engelsk.

Margueritten med emalje, vi kender, blev designet i 1940 af Volmer Bahner i forbindelse med fødslen af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II. Dronning Magrethe har igennem hele hendes liv båret den flotte marguerit, hvor hun blandt andet bar den oprindelige broche til hendes eget bryllup som ”noget lånt”.

marguerit

Et elegant og klassisk smykke

Marguerit ringen er en klassisk udgave af margueritsmykkerne. Siden Dronning Ingrid bar margueritten første gang, er smykket blevet udbredt, og i dag kan du også få det i forskellige udgaver, metaller og farver.

Det fine blomsterhoved gør sig godt til forår og sommer, når solen er på himlen. Det er et elegant smykke, der passer til mange forskellige kvinder og mange forskellige lejligheder. Du kan let peppe et kedeligt hverdagsoutfit op med dens elegante touch, men den passer også flot til en lang og chik kjole. En marguerit ring ser også fantastisk ud sammen med andre smykker. Brug flere ringe sammen med din marguerit ring for et unikt look.

Vælg den rigtige marguerit ring

Med flere udgaver at vælge mellem, kan du måske synes, det er lidt forvirrende at vælge den rigtige marguerit ring. I dag kommer marguerit ringen i flere udgaver, så du kan finde den perfekte. Du kan vælge mellem:

  • Guld- eller sølvring
  • Hvid eller sort emalje
  • Ét blomsterhoved eller flere sammen

Det er derfor stadig forholdsvis simple valg, men de er afgørende for det udtryk, som din marguerit ring kommer til at have. Vælger du en guldring med hvid emalje og et enkelt blomsterhoved, får du den mest klassiske udgave af marguerit ringen. Vælger du derimod flere blomsterhoveder, sort emalje og sølv, så får du straks et helt anderledes smykke, der stadig har den ikoniske reference.

An anderledes smykkegave

En marguerit ring er en god smykkegave, der kan passe rigtig mange kvinder i dit liv. Dens klassikerstatus gør den god til både ung og gammel. Dens simple, men organiske design går ikke af mode, og smykket kan holde i mange år.

Den fungerer flot til som konfirmationsgave til den unge konfirmand eller i studentergave. Som gave til din elskede, fungerer den også flot. Leder du efter en anderledes forlovelsesring, kan du også vælge den unikke Marguerit ring. Den vil bestemt være et unikt valg, der passer godt til den mere alternative kvinde.

You may also like