Den bedste udklædning til kvinder

kostume til kvinder

Der er ingen tvivl om, det altid er kvinderne, der går lidt ekstra op i deres udseende, især når det kommer til fester og sammenkomster. Derfor er det også kvinderne, der går lige lidt ekstra op i deres udklædning, når det kommer til en kostumefest. Der er masser af udklædning derude, det er bare med at finde det bedste.

Sexede kostumer

Vi ved alle, at kvinder godt kan lide at være lidt sexede, hvis de får muligheden. Derfor er sexet udklædning ret populært, når det kommer til udklædningsfester. Der er mange muligheder, når det er de frække kostumer, man leder efter. I princippet kan man gøre alting sexet. En prinsesse for eksempel, det er bare en kort kjole, høje strømper og en krone til hovedet selvfølgelig. Så er den lavet.

Men går man efter de helt klassiske frække kostumer, så er der masser at vælge imellem. Der er den søde kanin. Det er bare et lille bodysuit, nogle hvide fiskenet-strømpebukser, høje hæle og selvfølgelig kaninører – så nemt er det. Og så er der jo katten, som egentlig bare er det samme som kaninen, bare et helt sort outfit, og så med katteører og en lang hale.

Men man kan jo også altid gå efter en karakter i en film, som folk synes er lækker. Her er Harley Quinn en af de helt store, altså fra Suicide Squad. Hun har rigtig frækt tøj på, og det er nemt at kopiere hendes attitude fra filmen. Du kan nemt finde hele hendes kostume på nettet flere steder, både med paryk og det hele.

maske til kvinde

Flot og elegant udklædning

Kan du bedre lide at være lidt ekstra og virkelig bare være elegant, så er der også masser af kostumer, som du kan bruge. Der er mange kendte kvindelige stjerner, der har haft nogen ikoniske øjeblikke, som helt klart kan bruges til nogle flotte og elegante kostumer. Her er et eksempel Marilyn Monroe. Vi kender alle scenen, hvor hun har den hvide flotte kjole på, og vinden blæser den op. Dette er et rimelig elegant kostume, da de gamle tider altid har noget fint tøj over sig. Dette kostume kan du også sagtens finde, så det er i hvert fald en god ide til dig, der vil være lidt ekstra elegant, nu når du har muligheden.

Du kan faktisk også tage prinsesseideen, bare uden at gøre den fræk. Her kan du gøre lidt ekstra ud af det her prinsesse look ved at gå ud og finde nogle store, smukke kjoler. Og så er det egentlig bare at sætte håret, lægge makeuppen og så selvfølgelig de høje hæle og kronen på hovedet.

Måske er du ikke til alt det der med kjoler, så er det godt, at der er andre muligheder. Du kan nemt være en sej og selvstændig business kvinde i et flot jakkesæt. Måske har du allerede et liggende i skabet. Men hvis ikke, kan du finde alle mulige forskellige slags jakkesæt i de mange tøjbutikker eller genbrugsbutikker. Det er virkelig et flot kostume, som også er elegant – bare ikke på den normale og piget måde.

You may also like