De fleste danskere kan godt være en anelse kedelige og en anelse for praktiske i deres indretning valg når det kommer til hjemmet. Hvorfor man ikke tør kaste sig ud i noget mere vovet og vælge lidt af det sjove, har altid været mig en gode. Se f.eks. bare det fede udvalg af spisebordsstole fra Hofstra og Wagner her https://hofstrawagner.dk/collections/spisebordsstole, hvorfor ikke vælge noget der føles lidt luksuriøst og samtidig giver dit hjem et personligt præg? Det kan jo altid skiftes ud igen, når næste boligtrend kommer og dikterer noget nyt. 

Vær dig selv

Her hos dullemagasinet går vi dog mere op i at være os selv, end i at følge hvad tidens mode dikterer. For det er nemlig når man tør være sig selv at man opnår frihed og komfort. Og lur mig om ikke den lidt kedelige lasagne smager bare en lille smule bedre, når du sætter dig i en spisebordsstol der får dig til at føle dig som en dronning i eget hjem.  

Design og praktik kan sagtens forenes

Mange mennesker har det sådan at de ikke tror design kan være lig med komfort, men når det kommer til spisebordsstole så er det i hvert fald absolut muligt. Du kan sagtens finde en smuk stol med personlig stil og udtryk der også byder på rigtig god siddekomfort.

Er du studerende og bor du i en lille bolig, så har du måske heller ikke plads til et specifikt arbejdsbord og måske foregår mange af studierne ved dit spisebord, her er det ekstra vigtigt at vælge en god spisebordsstol der også kan fungere godt som arbejdsstol, og som giver dig en god siddekomfort selv efter mange timer.  

Få råd til lækre spisebordsstole

Synes du at det er svært at få råd til lækkert design, så er det heldigt at du ofte kan finde mange lækre spisebordsstole på udsalg.

Her er det en fordel hvis du ikke går så meget op i om det er en spisebordsstol fra sidste år, eller fra forrige års boligtrends måske, men mere i hvad du selv kan lide. Ofte er der nemlig mange lækre design spisebordsstole på udsalg som restmodeller fra tidligere år, og her kan der virkelig være penge at spare.

Og hvem siger egentlig at man behøver at have 6 ens stole omkring sit spisebord, hvorfor ikke vælge stole i forskellige farver eller forskellige mønstre hvis det er det du har lyst til. 

Tænk over vedligeholdelse

Det eneste du nok sådan skal tænke en ekstra gang over når du vælger spisebordsstole er hvor nemme de er at vedligeholde. Velour er meget fedt, men det kan godt være lidt svært at fjerne rødvinspletter eller kødsovs fra.

Her er det måske nemmere med en stol der blot kan tørres over med en klud, eller hvor betrækket tåler lidt skrappere rengøringsmidler. Har du kat i hjemmet så vil den sikkert også elske en blød stol, men kommer du til at elske at støvsuge den flere gange om ugen?