Det kan være svært at finde det perfekte smykke, og tit når man gør, så koster det meget mere end, hvad man har budgettet til. Du har måske set mange smykker, som du ville ønske, at du havde. Hvis du vil skåne bankkontoen og stadig have de flotteste smykker, så kan du overveje at lave dine egne. Du kan hurtigt gøre smykke-fremstilling til din nye yndlingshobby.

halskæde

Lav selv smykker behøver ikke være grimme

Du tænker sikkert, at dine kreative evner ikke rækker langt nok til at kunne fremstille smykker, som kan konkurrere med dem, som man køber. DIY smykkefremstilling kan være på alle sværhedsgrader, der er endda mange som sælger deres hjemmelavede smykker på instagram, hvilket også gør, at du kan sagtens finde inspiration hurtigt. Hvis du vil i gang med et lidt større smykkeprojekt, kan du med fordel overveje at købe smykkepakker, hvor alt hvad du skal bruge, er inkluderet. Du kan også vælge at bruge bestemte dele fra en smykkepakke og kombinere det med andre perler eller kæder. Du kan finde et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge til smykkefremstilling online. Du kan også vælge at invitere alle dine veninder over til en hyggelig og kreativ dag i smykkefremstillings navn.

Hvad er trendy for tiden?

Du vil måske blive overrasket over, at de mest trendy smukker for tiden, er ekstrem simple at lave. Du har nok set mange halskæder og armbånd, som kun består af små farverige perler og måske en enkel charm. Det er smykker som minder om dem, som du plejede at lave til din mor, da du var lille, bare opgraderet så de bliver mere elegante og sofistikeret. Alt hvad sådan et smykke kræver, er en masse små perler i de farver, som du gerne vil have, snor og en lukkemekanisme. Det smarte med disse smykker er også, at de kan matche alt dit tøj. Du kan endda også bruge dem som gave til alle dine veninder i deres yndlingsfarver – de vil helt sikkert værdsætte en personlig hjemmelavet gave.

smykker

Ferskvandsperler er også noget af det helt store for tiden. Selvom det lyder dyrt med perler – som faktisk er ægte – så vil du blive overrasket over deres lave pris, når du køber dem enkeltvis. Ferskvandsperler er meget nemmere at skaffe end saltvandsperler, og kan endda laves i kolonier af muslinger – hvilket gør at deres pris er markant lavere. Du skal ikke være ked af, hvis du ikke kan finde en perfekt rund perle, dem som er ru og ikke perfekte, er faktisk dem som kan være smukkest – og også dem som ser mest ægte ud. Faktisk kræver de smykker, som alle misunder for tiden, bare flotte og interessante perler. Du skal heller ikke være bange for at lave dine helt egne designs, der er jo dig som laver dem. Du behøver ikke engang at bruge perler til smykker, måske vil du hellere lave smykker som kun består af kæder, eller som er knyttet af snor. Det er kun fantasien som sætter grænser i lav selv smykker.