3 gode grunde til at indføre anal sexlegetøj i dit sexliv

anal sexlegetøj

Hvis man er helt ny i forhold til analsex, så kan det ofte være forbundet med en pæn portion nervøsitet og overvældelse inden man tager skridtet fuldt ud. Mange mennesker er nemlig decideret bange for, at det vil være en smertefuld oplevelse – og ikke mindst en uhygiejnisk en af slagsen. Når dette så er sagt, så eksisterer der en hel del misforståelser og tabuer omkring analsex, som ofte ikke har noget på sig. Hvis du er interesseret i at prøve analsex, så ville det bestemt ikke være en dårlig idé at begynde med noget velvalgt anal legetøj.

Du kan f.eks. se et glimrende udvalg af netop dette legetøj hos https://www.sexnetto.dk/anal-legetoj. Og hvis du herefter stadig ikke er helt sikker på om du har mod på anal legetøj, så skal du bare læse videre her. For her får du et par gode grunde til at du absolut bør give dette voksenlegetøj en chance.

anal kugler

En forsigtig start

Det er altid en rigtig god idé at starte forsigtigt, når det kommer til analsex. Lad derfor være med at springe ud i penetration lige med det samme, men fokuser i stedet på det ydre område af anus. Og her vil noget godt anal legetøj være helt perfekt.

Du kan nemlig vænne dig til tanken ved at anvende et vibrerende sexlegetøj i dette område. På denne måde vil du nemlig gradvist kunne se om det i det hele taget er noget for dig. Ved at tage tingene i det rigtige tempo, så vil man med langt større sandsynlighed have mod på at tage det næste skridt.

Anal legetøj kan muligvis medføre flere orgasmer

Det lyder måske som en skipperskrøne opfundet af herrerne til at overtale deres partner til at prøve analsex; men ikke desto mindre er der faktisk en række videnskabelige undersøgelser, der påpeger et sammenhæng mellem antallet af orgasmer og så analsex. Om det større antal orgasmer skyldtes, at de adspurgte kvinder generelt var mere åbensindede rent seksuelt eller om der rent faktisk kunne peges på en fysiologisk årsag, er måske mere diskutabelt.

Når dette så er sagt, så vil noget godt anal legetøj måske ikke være den ringeste måde at finde ud af om der er noget om snakken på.

Også velegnet til herrerne

Hvis du troede analsex var tabu for kvinder, så er det desværre intet i forhold til deres mandlige heteroseksuelle modparter.

Dette er dog virkelig en skam, idet området omkring anus og prostata faktisk er et af de mest erogene zoner hos mænd. Prostataen hos mænd kan nemlig på mange måder sammenlignes med det kvindelige g-punkt, og kan ved stimulering bidrage til langt mere kraftige orgasmer hos herrerne.

Derfor vil det være oplagt, at tage noget kvalitets anal legetøj i brug næste gang I har samleje – så længe I selvfølgelig har aftalt det i forvejen. Desuden kan anal stimulering hos mænd faktisk også være godt for helbredet. Det viser sig nemlig at man på denne måde kan være med til at formindske risikoen for bl.a prostataproblemer (inkl. prostatakræft), erektionsproblemer og ufrivillig vandladning.

You may also like