Har du også stået i en situation, hvor du har kigget på dine gulve og tænkt de godt kunne trænge til en kærlig hånd eller lidt forandring? Så læs med her! 

Når man har fået ordnet sine gulve, er der mange der slet ikke er klar over de mange muligheder, der er for efterbehandling, som er en nødvendighed for at gøre gulvet slidstærkt og modstandsdygtigt overfor skidt og snavs. Når det kommer til valg af efterbehandling er der tre gode overvejelser du bør gøre dig: 

  • Hvilken type gulv har jeg?
  • Hvilket udseende ønsker jeg gulvet skal have?
  • Hvordan er mit daglige brug? I forhold til efter behandlingens slidstyrke og modstandsdygtighed. 
nyt gulv

Når du har gjort dig disse overvejelser vil det være en fordel at tage kontakt til et professionel gulvfirma fx. NC Gulve som er specialister i gulvafslibning københavn – de vil kunne rådgive dig ud fra de ønsker og overvejelser du har gjort dig, til det helt rette resultat. Der er tre typiske efterbehandlinger, og disse kommer i flere variationer:

  • Efterbehandling med lud 
  • Efterbehandling med lak
  • Efterbehandling med olie

De forskellige efterbehandlinger giver dit gulv et forskelligt look samt en forskellig slidstyrke og krav om vedligeholdelse. Derfor er det også yderst vigtigt, at du gør dig de rette overvejelser i forhold til slidstyrke og vedligholdelse – og ikke kun udseendende. Selvom det måske er udseendet som har størst betydning i starten, så bliver du hurtig ked af resultatet, hvis modstandsdygtigheden og kravet om vedligeholdelse ikke stemmer overens med dine forventninger, eller ind i din dagligdag. 

Det kan til enhver tid anbefales at tale disse overvejelser igennem med en professionel gulvmand, som kan rådgive dig ud fra deres viden og erfaring. De fleste gulvfirmaer tilbyder at komme uforpligtende ud og kigge på dit gulv, samt tale med dig om dine ønsker, så i, i fællesskab kommer frem til den helt rette efterbehandling til netop dine gulve.