Indretning og design har udviklet sig gennem årtier, og tendenserne inden for interiør og boligindretning giver stof til eftertanke. Der findes i dag en verden af muligheder for at indrette sin bolig. Boligmagasiner præsenterer hvert år nye tendenser i farver og stilarter, og det er nemt at udskifte løse elementer som puder, lysestager mv., der matcher til sæsonens trends. Alt imens forbliver rammerne oftest uændret. Rummet i sig selv har en særlig atmosfære og muligheder, som du kan skabe eller fremhæve ved hjælp af stofgardiner efter mål. Læs om mulighederne for stofgardiner efter mål hos https://www.arneaksel.dk/. Her finder du stofgardiner efter mål i højeste kvalitet og professionelle gardinløsninger til hjemmet.

Få designet en løsning til dit behov

Design handler både om funktionalitet og kvalitet. Funktionalitet i den forstand at stofgardinet skal kunne dække for et vindue eller opdele et rum og kvalitet i forhold til valg af tekstiler. Har du et stort rum, for eksempel en butik eller i en virksomhed, hvor du ønsker at opdele rummet i mindre afdelinger, er stofgardiner efter mål en ideel løsning. I stedet for at opdele rummet med skillevægge, giver stofgardinet en følelse af, at man stadig er i et større rum, selvom det er opdelt. Samtidig kan valg af tekstilerne matche lige netop din personlighed eller det udtryk og design, som du ønsker, rummet skal have. Du kan for eksempel give rummet et æstetisk og moderne udtryk med tynde stofgardiner. Eller skabe et rum hvor en udvalgt farve er temaet. Med stofgardiner efter mål kan du få designet lige præcis den løsning, du ønsker.

Skræddersyet håndværk kan ses og mærkes

Med stofgardiner efter mål får du en høj kvalitet – skræddersyet håndværk, som man både kan se og mærke. Gardinerne falder naturligt ind i rummet, når de passer nøjagtig til det formål og placering, de er syet til. Det kan derfor betale sig, at få stofgardiner efter mål og rådgivning af professionelle designere, der har forstand på, hvordan man bedst muligt udnytter rummets muligheder. Skræddersyede stofgardiner efter mål kan skabe en wow-effekt, når du træder ind i rummet. Når de flotte gardiner i æstetisk og mærkbar kvalitet er sat op, er det helheden. der fuldendes og gør rummet ideelt til det formål, det er tiltænkt.

Hvert rum har sin historie – skab din med stofgardiner

Hvert rum har sin historie, hvad enten det er stuen, soveværelset, butikslokalet eller det kreative rum. Med et stort udvalg af tekstiler i unikke kvaliteter og farver har du mulighed for at skabe alt fra det lyserøde pigeværelse til det sorte fotostudie med stofgardiner efter mål. Har du en virksomhed kan du med stofgardiner indrette mødelokaler og fælles opholdsrum i forskellige temaer og give kunderne en oplevelse af forskellige udtryk i rummene. Kreativt design kan være med til at skabe kreative idéer. Udnyt mulighederne for at skabe kreative rum med stofgardiner. Du kan også opdele lokalet med flotte gardiner, hvis du har et træningsrum, hvor flere kan lave øvelser i samme lokale, men ikke nødvendigvis sammen.