Stadig flere børn og unge bliver interesserede i trick løbehjul- Skal dit barn have et?

https://www.legehjulet.dk/49-trick-lobehjul

Nærmest uafhængigt af, hvor i landet du bor, har du næsten med garanti set op til flere unge køre rundt på løbehjul. Mængden af unge på løbehjul er i hvert fald steget markant, hvilket også har forårsaget byggeriet af op til flere kommunale skaterparker. Skating var populært i 90’erne og 00’erne, og nu ser det ud til at være kommet igen i form af løbehjul.

Hvad er trick løbehjul?

De løbehjul, de unge kører rundt på er nemlig ikke bare de billigste modeller fra den lokale legetøjsforretning. Det er i stedet såkaldte trick løbehjul. Det vil altså sige løbehjul, Der er lavet med det formål, at man skal kunne lave tricks på dem. Det er altså den lette vægt, de gode kuglelejer og meget andet på deres trick løbehjul, der gør dem i stand til at suse rundt på et trick løbehjul.

Hvis dit barn er interesseret i trick løbehjul, kan du altså roligt give dem en af de billigere modeller såsom et RASK trick løbehjul. En interesse i trick løbehjul kan nemlig lære et barn meget, og er bestemt det værd. For det første kan det lære et barn, hvor vigtigt det er at lægge tid og hårdt arbejde bag noget. Det kræver nemlig begge dele, hvis man har ambitioner om at lære at stå på trick løbehjul og lave alle de seje tricks.

https://www.legehjulet.dk/49-trick-lobehjul

Udstyr til trick løbehjul

Derudover går mange børn og unge også fra udelukkende at interessere sig for trick løbehjul og tricks i skaterparken til også at interessere sig for, hvordan man forbedrer trick løbehjulet. Noget af det særlige ved det såkaldte trick løbehjul er nemlig, at mange af delene kan udskiftes. Man kan således transformere udseendet af sit trick løbehjul, men man kan også udskifte dårlige dele for bedre eller sågar få nye fremfor slidte dele. Det kræver dog, at man er fiks på fingrene og ved hvordan man betvinger en skruetrækker og lignende. På den måde kan en interesse i trick løbehjul altså også være med til at kultivere interesse og evner inden for håndværksfaget. De kan få lov til at sætte nye, gode hjul på deres trick løbehjul, ligesom de kan skifte håndtagene ud for bedre eller sågar udskifte hele det centrale deck på deres løbehjul. Der findes nemlig masser af udstyr til trick løbehjul, der kan påmonteres, hvis man har tid, evner og interesse. Det kan altså sagtens betale sig at give sit barn et trick løbehjul. Alligevel er der selvfølgelig også farer associeret med hobbyen. For eksempel er der årligt op til flere børn og unge, der falder og slår sig grueligt på løbehjul eller lignende. Er dit barn interesseret i løbehjul, bør du derfor altid minde dem om at iføre sig hjelm og sikkerhedsudstyr, før de drager af. Så er du sikker på, at de nyder godt af fordelene ved hobbyen uden at mærke noget til bagsiden.

You may also like