Skab en hyggelig stil i hjemmet med puder

Ude godt men hjemme bedst, som det gamle ordsprog jo siger. Og ja, det er mega fedt at tilbringe dagen på cafe eller  til shopping med veninderne, eller som altid på en god bytur – men intet slår altså følelsen af at komme hjem til et hyggeligt hjem bagefter.

 Det er i hjemmet du lader op, og derfor er det en rigtig god ide at skabe en tryg balanceret, og hyggelig basis hvor du bare kan dase og virkelig lade batterierne op igen.

 Vi har fundet de lækreste Cozy living puder, som bare forvandler hjemmets hyggezoner til endnu mere bløde og tiltrækkende områder. Her får du 4 tips til hvordan du kan bruge dem i din bolig. 

Cozy living et dansk brand

Generelt er det jo godt og bæredygtigt at støtte op om at købe danske produkter, og Cozy living er virkelig dansk når det er bedst. De har specialiseret sig i at skabe lækre boligtekstiler, men de producerer selvfølgelig også meget andet lækkert interiør til boligen.

 Blot lige for at introducere brandet.  

Det første indtryk tæller

Ligesom hvis du skal på date eller til jobsamtale, så tæller det første indtryk rigtig meget, sådan er det også når det gælder din bolig. Boligens første indtryk får man ofte i entreen, og det er vigtigt at du allerede her føler dig budt velkommen hjem.

 Smid et par store lækre cozy living puder på din skobænk, eller i en god stol i entreen så der ser indbydende og lækkert ud fra start. 

Skab et hyggested i køkkenet

Hvor tit sidder du ikke i køkkenet og venter på vandet til kaffen koger, eller pastaen lige får de sidste par minutter.

 Det kan også være din bedste veninde der er kommet til en snak mens du laver mad, og så skal det da være hyggeligt, blødt og indbydende. Brug derfor de flotte puder i fede designs til at skabe en hyggelig krog i køkkenet. Bliver du træt af farverne og vil du gerne have lidt fornyelse, kan du altid nøjes med at købe et par nye pudebetræk, og vupti har du fået helt ny stil. 

Masser af puder til sofaen

Ingen sofa uden puder – ikke hvis din bolig skal lægge op til hygge i hvert fald.
 Her må du gerne være lidt modig, og vælge puder i flere forskellige størrelser, former og farver.

 Nogle puder kan være rare som nakkestøtte, til at smide fødderne op på, eller sågar bruges som en ekstra siddeplads på gulvet hvis du får et par uventet ekstra gæster du ikke havde regnet med. 

Pyntepuder til sengen

Måske er du typen der aldrig rigtig har forstået det der med pyntepuder på sengen, men det giver faktisk rigtig god mening.

 En god nats søvn handler nemlig ikke kun om hvordan du egentlig ligger i sengen når du først er kravlet under dynen, men det handler også om det æstetiske, og hvor meget du egentligt glæder dig til at hoppe under dynen. Forventninger til søvnen kan nemlig spille en vigtig rolle. Og ærligt hvem har ikke bare lyst til at hoppe direkte ned i en stor flot seng fyldt med smukke puder?

You may also like