Paintball er aktiviteten, der vil få din adrenalin til at pumpe i blodet!

paintball i Taastrup

Er du en person, der elsker at være i nuet og leve fuldt ud? Mange personer, der elsker at kunne mærke hjertet helt oppe i halsen, vælger ofte at kravle op ad en bjergvæg, bungee jumpe eller noget andet ekstremt. Hvis du godt kan lide at mærke adrenalinen pumpe i blodet, men ikke har lyst til noget så ekstremt som for eksempel at hoppe ud med faldskærm, så er https://paintballparken.dk/ lige noget for dig!  

Hvad er paintball? 

Paintball er en aktivitet, hvor man virkelig skal være på dupperne for ikke at blive ramt af sine modstandere. Udover at I får pulsen op at køre, motion, sjov og spænding, så får I også en masse frisk luft ved at spille dette spil! Det spilles i hold, så derfor skal I være mindst 8 personer for at kunne booke et spil. Det ville heller ikke være nær så sjovt, hvis man kun var 4 personer til at spille mod hinanden på de store baner!  

Ikke begrænset til dagslys 

Banerne, som du og dine venner kommer til at spille på, er bygget op på sådan en måde, at spillet bliver fuld af action, spænding, adrenalin og sjov! Hvis I vil gøre det endnu sjovere og mere spændende for jer selv at spille, kan I vælge at spille om aftenen efter mørkets frembrud. Måske tænker du, at så kan man da ikke spille paintball, når man ikke kan se sine modstandere eller holdkammerater? Men det er intet problem, for der er sat lys op på de forskellige baner, så I ikke skal være begrænsede til at spille, mens solen stadig skinner! 

Dette følger med startpakken 

Det sjove ved Paintball er at kunne skyde mod sine modstandere, så man kan vinde spillet. Dette kan man selvfølgelig ikke gøre uden masser af kugler. Når du booker hos denne facilitet, kan du og dine venner skyde med alle de kugler, I vil, for et fast beløb. Hvis I køber startpakken, får I både en maske, gevær og kugler til 1 times spilletid. Hvis I helst vil undgå at få en masse blå mærker af at blive ramt af kuglerne, kan I for købet af en større pakke blandt andet leje en beskyttelsesdragt. 

Uden mad og drikke duer helten ikke 

Hvis I i løbet af dagen bliver sultne eller tørstige, kan I på faciliteten købe mad og drikke. Du ved, hvad man siger: Uden mad og drikke duer helten ikke! Hvis I derudover skulle kunne begynde at mærke blæren trykke, findes der også mulighed for toiletter, så I ikke skal gå og have ondt i maven hele dagen. 

Er du klar på sjov og spas? 

Er du klar på at se nærmere på stedet? Hvis du og dine venner vælger at tage afsted, er I i hvert fald sikret en dag, I sent vil glemme! I kan booke på alle ugens dage, så I behøver ikke at føle jer begrænsede til nogle få dage om ugen.  

You may also like