Uanset, om du arbejder på et værksted eller en fabrik, kan du drage fordel af at vælge en skruekompressor til industrielt brug. Du kan nemlig anvende kompressoren til flere kritiske opgaver såsom drift af værktøj, emballering, svejsning og meget mere.

En stor fordel en ved skruekompressor er, at den ikke har nogle ventiler eller andre mekaniske kræfter, der kan medføre, at kompressoren bliver ubalanceret. Derfor kan skruekompressoren levere kvalitetsluft ved høje driftshastigheder samtidig med, at den har et kompakt design, der ikke fylder meget.

skruekompressor

Flere forskellige brancher kan bruge en skruekompressor

Der findes flere forskellige brancher, der alle kan drage stor fordel af at anvende en skruekompressor. Du kan nemlig få kompressoren i flere forskellige størrelser. På den måde kan du altså vælge den kompressor, der passer bedst til netop dit erhverv og din arbejdsplads. Derfor vil du rundt omkring i verden kunne opleve alt fra en 2 kW-model i en garage til en stor 250 kW-model på en fabrik.

Mere om fordelene ved en skruekompressor

Når du vælger en skruekompressor til din arbejdsplads, får du først og fremmest en førsteklasses energieffektivitet. Derudover minimerer du også din vedligeholdelse. Der er nemlig ingen stempler, ringe, stænger eller andre dele på en skruekompressor, der kræver regelmæssig service.

Du minimerer også både støj og vibration. Skruekompressoren har nemlig et fåtal af bevægelige dele. Derudover har den også en relativ lille størrelse, hvilket altså minimerer både dens støjniveau og dens vibrationsniveau.

Derudover har skruekompressoren ingen driftscyklus. Det betyder for dig, at den kan levere kontinuerlig lufttilførsel uden at gå på kompromis med virkningen.

Almindelig kompressor eller skruekompressor

Hvis du er i tvivl om, hvilken kompressor der egner sig bedst til din arbejdsplads, kan du altid kontakte din forhandler af kompressorer. Det rette firma har en stor viden og erfaring med kompressorer. Derfor kan de blandt andet vejlede dig om, hvorvidt du bør vælge en skruekompressor eller en mere konventionel model.

De kan også vejlede dig om, hvilken model du præcis bør vælge. Der er nemlig ikke nogen model, der er den bedste. Det vil altid afhænge af din arbejdsplads og jeres formål.

Vælg blandt forskellige modeller

Inden for kompressorer findes der et hav af modeller. Derfor har du også rig mulighed for at finde en model, der passer til lige netop din virksomhed. Kompressorer kommer nemlig i forskellige størrelser og med forskellige antal kW.

Hvilken model du bør vælge, vil afhænge af dit specifikke formål med kompressoren. Uanset, hvilken model du vælger, er der dog god grund til altid at vælge en kompressor af høj kvalitet. Et køb af kompressor er nemlig en investering i din virksomhed og arbejdsplads. Ofte skal kompressoren være en essentiel del af en større produktionskæde eller drift. Derfor er det vigtigt, at kompressoren fungerer upåklageligt og er stabil.

Hvis du skal bruge reservedele

Hvis du skal bruge reservedele til din skruekompressor, er det vigtigt, at du altid køber originale reservedele. Det er din garanti for, at reservedelene passer til kompressoren.