En tyngdedyne er din garanti for at du sover bedre i løbet af natten. Det vurderes at op til 40% af danskerne, både voksne og børn har søvnproblemer og her kan en tyngdedyne være med til at afhjælpe problemet. Scandinavianrest.dk er en af de førende indenfor branchen. Se det store udvalg og find en tyngdedyne, der passer dig. Så kan du opnå en bedre søvn samt større overskud i hverdagen. Herunder kan du læse mere om de mange fordele, du kan opnå, hvis du vælger at købe en dyne fra Scandinavian Rest. 

Tyngdedynen virker effektivt på dit nervesystem  

Der er mange gode fordele ved at sove med en tyngdedyne gennem natten. Ved at sove med en tyngdedyne får du det der kan sammenlignes med en kæmpe stor krammer på hele kroppen, hele natten lang. Med en tyngde mod kroppen sænkes aktivitetsniveauet i dit nervesystem. Der har en positiv effekt på dit stressniveau og du vil hurtigere opnå den søvn der kaldes REM søvn. Rem søvn er der hvor din hjerne har mulighed for at restituere og samle energi til den efterfølgende dag. Det er videnskabeligt bevist at det at sover med en tyngdedyne hver nat sænker stressniveauet og har en positiv effekt på angst, ADHD og PTSD. Derudover vil du opnå en større koncentrationsevne og opnå et større overskud i hverdagen. Det er altså ikke kun for personer med søvnproblemer der kan have gavn af en tyngdedyne, men alle der blot gerne vil sove lidt ekstra godt.  

Find den, der passer til dig  

Der er forskel på de mange modeller. Særligt er de forskellige tyngdedyner forskellige i deres vægt. Vægten er lige præcis det der gør den store forskel for din søvn og det er derfor også vigtigt at du vælger den helt rette vægt til dig. Vægten bør være relateret til din egen kropsvægt. Vægten bør udgøre omkring 10-15 % af din kropsvægt. Er dynen for tung, vil det hurtigt blive en smule ubehageligt at sove og i nogle tilfælde kan det blive en mere urolig søvn end uden. Hvis den er for let, så vil du ikke opnå den ønskede og effektive virkning. Når du vælger din tyngdedyne, skal du derfor have tilpasset vægten til dit behov. Vægten fordeles jævnt fra de glaskugler der er siddende i konstruktionen. Er du i tvivl, så anbefales det at du søger vejledning hos din lokale tyngdedyne forhandler. Find den rette til dig og nyd en god lang og effektiv nattesøvn der vil bevirke mere overskud i din hverdag.  

Køb dynen hos Scandinavian Rest 

Når du vælger en dyne hos Scandinavian Rest, får du en dyne, der er specialdesignet, så du vil opleve en bedre søvn, mindre stress og mange andre fordele.  

Herudover leverer de dynen i miljøvenlige poser – og det er helt gratis i hele Danmark. Køb din tyngdedyne hos Scandinavian Restog få en premiumdyne, der sikrer dig en rigtig god søvn i mange år fremover.