Køb en hængestol til sommeren

hængestole

Det føles ikke som om, at det er særligt længe siden, at der var nærmest permanent mørke, og at himlen ikke lavede andet end at sende kold regn uden så meget som skyggen af noget vinteragtig sne. Har man fulgt med i meteorologernes forudsigelser om vejret på seneste, lyder det dog til, at det godt kunne gå hen at ændre sig.

Selvom de ikke ligefrem melder om badevejr, er der nemlig ikke nogen tvivl om, at det danske forår i øjeblikket viser sig fra sin bedste side.

Nyd det gode vejr, mens det er der

Man behøver dog heller ikke at følge med i særligt mange udsendelser om hverken vejr eller nyheder for at vide, at det nok ikke vare ved igennem hele foråret, og derfor er det selvfølgelig også med at gøre alt, hvad man kan for at nyde det gode vejr, mens man har det.

Det kan man gøre på flere måder, men den oplagte er selvfølgelig at komme ud i haven med familien.

Det er imidlertid de færreste danske haver, der ligefrem ser indbydende ud eller inviterer til familiehygge. Derfor kan I også med fordel bruge de første par dage med skyfri himmel og solskin med at få sat haven i stand. Det kan være, at der skal laves en interimistisk bålplads, slås noget græs, og måske skal I endda have hængt et par udendørs hængestole op.

hængekøje til både indenfor og udenfor

Derfor er hængestole den perfekte tilføjelse

Særligt et par hængestole kan faktisk være en rigtig god tilføjelse til en hyggelig have, der kan appellere til alle aldre. Hængestole er nemlig præcis, hvad det lyder, som om de er. Det er en slags stole i net eller stof, der nemt kan hænges op i et lille træ eller lignende. Der kan man sidde og nyde en bog eller et glas lemonade i eftermiddagssolen, men hængestole er som oftest også mere end robuste nok til at kunne holde til, at børnene leger og snurrer i den. På den måde kan den altså lokke både gamle og unge ud i havens gode vejr, og selvom man ikke bruger den hele tiden, giver de mange forskellige farver, man kan få sine hængestole i, bare noget ekstra atmosfære i en ellers lidt bar have.

Hængestole kan også være en rigtig god tilføjelse til haven her til forår, hvor vi endnu ikke rigtig ved, hvordan vejret kommer til at arte sig. Melder meteorologerne for eksempel, at det nu vil give sig til at regne i de næste mange dage, kan man nemlig med lethed afmontere sine hængestole og i stedet hænde dem indendørs. Der kan de nemlig også sagtens fungere og være til megen glæde.

Med et par indendørs hængestole kan du i stedet lade dig sidde i den gennemsigtige terrassedør eller foran det store vindue, hvor du alligevel kan nyde synet af både vejret og haven. På den måde kan du nyde både dine hængestole og din have uafhængigt af vejret.

You may also like