Kjoler til store kvinder, der redder tøjkrisen


Kjolen er fantastisk: Et enkelt stykke tøj, som man hurtigt kan smide på en travl morgen og nemt kan udtrykke sin kreativitet og personlighed igennem. Er man en plus size-dame, kan en tur i H&M eller Zara dog være nedslående, når mange smukke, billige kjoler allerhøjest findes i en størrelse 42.

Men kjoler til store kvinder behøver ikke være så svære at opstøve. Besøg blot https://www.amamiko.dk/farverige-plus-size-kjoler-i-store-stoerrelser og læs om fire fantastiske plus size-kjoler fra Amamiko lige her.

Sjov i sommersolen

Takasaki-kjolen i Retro Flower Mint er det friske pust, din stil trænger til i sommervarmen. Med det høje empiresnit og overskæringen under barmen er der masser af skørt, som kan flagre i vinden uden at være så kort, at du skal bekymre dig om at lave en Marilyn Monroe. Det retro blomsterprint på en mintgrøn baggrund leder tankerne hen på ’70-er-sommerdage – og ja, kjolen har lommer.

Hvis det grønne blomstermønster ikke lige er dig, har Amamiko også Takasaki-kjolen i andre mønstre som Flower Mania, Dots & Checks Black og Volkswagen. Butikken sælger også kjolen i mere neutrale farver som grøn, petroleum eller Midnight Blue Velvet.

Til et sindssygt (stilfuldt) kvindemenneske

Det kan godt være, Yvonne fra ”Olsen Banden”-filmene er mest kendt for sine verbale skideballer, men stil havde hun også masser af.

Særligt en pink, lårkort kjole med margueritkantet udskæring har sat sig fast i mangt en kvindehukommelse gennem årene – og nu kan du få din egen opdaterede, 2020-version af den ikoniske, lille sag.

Akiko-kjolen er godt nok lilla, og den hvide blomsterkant er ikke helt så pompøs som ’60-ernes trends dikterede det. Men Yvonnes firkantede udskæring, ultrafeminine farvevalg og skarpe sans for stil er stadig så skøn som nogensinde.

Efterårshygge i behageligt tøj

Når efterårskulden bidder, regnen siler ned og den varme chokolade flyder i en lind strøm, er der intet som at trække i tykke, bløde tekstiler.

Det er netop, hvad Genkei-kjolen er syet af. Det varme jacquard-stof har et charmerende mønster, der fås i både Black Winter og den rustfarvede Rust Winter. Kjolen har skønne ¾-ærmer, et bølgende A-formet skørt og en skarp, firkantet udskæring, som står i fantastisk kontrast til retromønsteret.

Et superhyggeligt statement piece, som du absolut ikke behøver kilovis af accessories for at peppe op. Alt, du skal bruge, er et par varme, sorte strømpebukser og mørke støvler for at opnå et elegant look, der er perfekt til både efteråret og vinteren.

Elegant i kulden

For at blive i de kolde årstider, så er Trixia-kjolen i Bottle Green Velvet den perfekte kjole til julefrokosten, forretningsmødet eller den sofistikerede nytårsfest.

Det smukke vandfald i udskæringen fremhæver barmen smagfuldt, ligesom A-formen understreger alle de rigtige kurver uden at stramme ubehageligt forneden. Det flaskegrønne velour giver et elegant look, der er festligt på underspillet vis – og med stoffets fabelagtige evne til at holde på varmen er Trixia den ideelle vinterkjole.

Se resten af Amamikos udvalg af farverige, originale kjoler til store kvinder på hjemmesiden – og sig farvel til tøjkrisen én gang for alle.

You may also like