Indret dit hjem med lækkert brugskunst!

brugskunst udsalg

Gennem de seneste par år er brugskunst blevet mere populært og moderne i danskernes indretning. Fransk og nordisk landstil er også blevet et must, hvis man sætter pris på det rustikke og romantiske islæt i hjemmets design. Brugskunst giver hjemmet et helt unikt præg, der på én og samme vis skiller sig ud, men også passer godt sammen med resten af din indretning. Idet brugskunst er til for både at være smuk og funktionel, vil genstande af denne kunstform være den perfekte tilføjelse til personen med det smagfulde hjem – nemlig dig! 

Pep din indretning op! 

Med muligheden for at købe brugskunst og boligtilbehør på nettet, er det nemmere end nogensinde før at give dit hjem en kant. Det skulle nødigt ligne noget, der er taget direkte ud af hvilket som helst boligmagasin! Den danske webshop Frk. Würtz har et stort udvalg brugskunst og boligtilbehør til hjemmet både i de klassiske nordiske og franske landstile, men også den mere rå og rustikke fabriksstil og vintage-møbler. Find den næste inspiration til indretningen og køb smukt på https://frkwurtz.dk/

Chic landstil hitter 

Den franske landstil er let at kende ved brugen af lette, subtile farver som hvid, creme og beige samt masser af rustikt træ i lidt mørkere farver for at komplimentere det lyse. Denne stil stråler simpelthen af elegance, overskud og enkelthed på en nonchalant måde i sin helt reneste form.  

Den nordiske stil er anderledes, idet den gør sig brug af stærkere farver og lidt mere spraglede mønstre, såsom det ikoniske blomstermønster fra Marimekko. I Skandinavien er vi især gode til at benytte os af rød, blå og gul i stærkere nuancer med ellers hvide eller sorte møbler som kontrast.  

Sjældne klenodier og gemte loppefund 

Hvis du også frygter tanken om at skulle finde rundt i gamle, støvede antikvariater med store møbler på slæb for at finde den helt rette tekande, behøver du blot at vende opmærksomheden mod en online brugskunstforhandler som Frk. Würtz! Giv din indretning nyt liv med gamle, men nøje udvalgte loppefund af høj kvalitet. Hvis du allerede har en forkærlighed for vintagemøbler, er denne webshop lige noget for dig! Med inspiration fra fransk og nordisk landstil er det jo uhyre vigtigt at tilføje nogle lidt ældre (helst vintage) møbler, såsom et bornholmerur, runde spejle eller endda en lysekrone for at få det hele til at spille sammen! 

Det ideelle sted til fødselsdagsgaver 

Mangler du den sidste fødselsdagsgave eller bryllupsgave? Frk. Würtz er oven i købet det perfekte sted at købe den perfekte fødselsdagsgave til din mor, søster, veninde eller det nygifte par! Det store udvalg af forskellig slags brugskunst og udsmykning af hjemmet giver dig mulighed for at overraske modtageren med en nærmest helt skræddersyet gave, de sent vil glemme eller gemme væk! Hvis du ved at vedkommende allerede har styr på indretningen, er der også gavemuligheder såsom lækre teer, krydderier, pestoer og andre delikatesser på hjemmesiden, som helt sikkert også vil blive et hit hjemme hos fødselaren eller det nygifte par. 

You may also like