Få de perfekte gardiner til dit hjem

gardin

Gardiner er et vigtigt element i ethvert hjem. De hjælper med at holde solen ude, men de giver også en masse privatliv. Derudover så kan gardiner også blive en stor del af din indretning alt efter, hvilken stil du vælger.  

Nogle vil gerne have, at deres gardiner er så anonyme som muligt, og andre vil gerne have et sæt gardiner, som pynter ekstra meget. Her kan du læse om, hvordan du finder de perfekte gardiner til dit hjem – du kan eventuelt bestille en gardinbus på https://gardinbus.nu/.   

Overvej din indretningsstil 

Når du vælger nye gardiner, så kan det være smart at vælge nogle som passer godt ind i dit hjem. Det kan godt være, at du elsker voluminøse velour-gardiner, men det er ikke sikker, at du vil føle, at de passer ind i dit minimalistiske nordiske hjem. Men på den anden side kan nogle godt lide den kontrast som opstår, når man blander forskellige indretningsstile.  

Du kan også vælge nogle gardiner som er helt anonyme. Det er tit folk som føler, at deres hjem allerede er travlt nok. Her er rullegardiner det helt store hit, fordi de næsten ikke fylder noget, når de er rullet op. Du kan også finde dem i forskellige farver, hvis du alligevel føler, at hvid og sort bliver for kedeligt.  

Du kan også sagtens finde presenninger som giver et stilrent design. De er som regel også ret billige, da de er lavet af stofstrimler i stedet for et helt stykke stof.  

Brug flere forskellige gardiner 

Nogle bruger gardiner til at mørklægge deres hjem, men det er langt fra alle som kan lide udseendet af mørklægningsgardiner. Det du kan gøre for at modarbejde det er at sætte flere gardiner op. Det kan du gøre på flere forskellige måder, men de er alle ret simple. Her hænger du mørklægningsgardinet op inderst mod vinduet, og så kan du hænge et mere dekorativt gardin yderst. På den måde får du både fordelene ved et mørklægningsgardin og æstetikken af et almindeligt stofgardin.  

Du kan også sagtens bruge flotte hængegardiner, selvom du allerede føler, at du har meget tekstil i stuen og i soveværelset. Det kan være, at du føler, at det bliver voldsomt nok med gardiner, gulvtæpper, puder og så videre. Men du kan faktisk bruge flotte stofgardiner til at bryde det lidt op. Du kan vælge en helt anden type stof, som giver et helt andet udtryk i din stue. Fx ser tynde og næsten gennemsigtige gardiner godt ud mod et tykt gulvtæppe.  

Få mulighederne hjem til dig  

Det kan være svært at vælge det rette gardin, men det behøver det heldigvis ikke at være. Du kan nemlig nemt få hjælp fra forskellige gardinforhandlere. Fx har du mulighed for at bestille en gardinbus hjem til stuen, så du har mulighed for at se på forskellige gardinprøver i dit hjem. På den måde kan du meget nemmere se, hvorvidt et gardin passer ind. Når du så har valgt et gardin, så hjælper de med at måle op, så målene er helt rigtige.  

You may also like